Testimonials | Berber Keur

Eva Korenman | BNNVARA

Eva Korenman  over Berber Keur (Coeur), DUS

“Berber heeft een onwaarschijnlijke staat van dienst in de mediawereld, en ze staat altijd voor iedereen klaar met raad en daad, waar men dankbaar gebruik van maakt.”

Leo van der Goot | Mediagoeroe

lEO van der Goot over Berber Keur (Coeur), DUS

“Tijdens de crisis medio 2008 en daarvoor heb ik VHU als adviseur bijgestaan. Wij hebben goed met elkaar samengewerkt. Berber heeft in haar functie als directeur zeker beslissingen genomen die misschien niet voor iedereen prettig waren, maar die wel nodig waren.”

Diederick Huizinga | VHU Europe

Diederick Huizinga  over Berber Keur (Coeur), DUS

Vanaf 2008 tot 2017 is Berber Keur mede-eigenaar en CEO geweest van VHU Europe BV.

“Berber is een natuurtalent. Ze heeft visie en lef. Ze is een Joop van den Ende van deze tijd. Ze geeft niet op voordat het doel behaald is. Haar inzet gaat bijzonder ver, ze heeft zonder vergoeding en met investering van een aanzienlijk bedrag de rol van directeur toegedeeld gekregen. Dag en nacht werd er gewerkt om zaken op orde te krijgen. De bank en ik hadden er vertrouwen in. Haar lening werd achtergesteld. Hetgeen ze dus ook had kunnen kwijtraken wanneer ze niet de gestelde doelen zou behalen. Keiharde situatie waarvoor kunde, moed en passie nodig is. Dankzij Berber heeft VHU nu een sterk team en zijn we een heel leuk bedrijf.”

TALPA

TALPA over Berber Keur (Coeur), DUS

“We hebben een goede relatie met Berber, we werken samen aan nieuwe projecten. ”

Daniel Dekker | AvroTros

dANIEL dEKKER over Berber Keur (Coeur), DUS

“Berber werkt vanuit liefde voor het vak, kan het verschil maken in een team en haar creativiteit bij events waardeer ik zeer. Deze editie van de RadioRing was dan ook erg goed. Ook onze bezoekers en collega’s lieten dit o.a. via onderzoek weten.

Als mens is Berber open en gezellig, we zitten in hetzelfde netwerk en ik hoor positieve verhalen over haar. Ze is zakelijk en maakt zich sterk voor het gestelde doel.”

Gerard Ekdom | DJ

Gerard Ekdom over Berber Keur (Coeur), DUS

“Ze is heel goed in haar vak, niets dan lof”

Arjan Penders BNNVARA | NPO Radio 1

Arjan Penders over Berber Keur (Coeur), DUS

“dankzij berber hebben we al jaren een zeer goede constante in onze audiovormgeving”

Erwin Hamming | Oud Directeur Mercurius

Erwin Hamming over Berber Keur (Coeur), DUS

Erwin Hamming, oud directeur Omroep Mercurius in Leeuwarden:

“Ik zag meteen het talent in Berber en wist zeker dat ze het ver zou schoppen. Dat kon ook niet missen met haar doorzettingsvermogen en optimistische kijk op het leven”.

Désirée Wijma | Musicus

Desiree Wijma over Berber Keur (Coeur), DUS

“Berber is een vrouw met hart en gevoel voor creativiteit. Ze kijkt en denkt zeer snel en heeft waanzinnig goede ideeën.”

Arjan Snijders | Station Manager NH Radio 

ARJAN SNIJDERS over Berber Keur (Coeur), DUS

“Berber is een radiodier. Vanaf jong is ze gebiologeerd door het Veronica bootje en wordt ze gelukkig in een radiostudio. Ze bekwaamt zich echter in video en film.

Tot ze betrokken raakt bij jingleproducent VHU en zo weer veelvuldig met radiomensen in contact komt. Mensen die audiovormgeving zoeken worden door haar professioneel geworven.
In haar tijd bij VHU verleent ze veel ondersteuning for the love of radio aan de productie van de RadioRing visuals. Dat ging niet om centjes verdienen maar puur om het ondersteunen van een mooi radioproject.
Vele jaren op rij maakt zij de filmpjes van de genomineerden én is zij de lead achter de visuals én vernieuwde muziek voor de RadioRing.
Dat gebeurde vanuit haar inzet en tegen niet marktconforme bedragen, gewoon omdat ze zich graag inzet voor de radio.

Vanuit diezelfde passie en betrokkenheid is Berber radiomakers gaan ontvangen bij VHU, waar ze rondleidingen en workshops kregen aangeboden.
Zo heeft ze het initiatief tot een heuse RadioDag ontwikkeld, met vele (inter-) nationale sprekers van faam die ze in haar eigen netwerk heeft leren kennen en op persoonlijke titel vraagt.
De grote namen die haar dan helpen doen dit omdat ze de passie van Berber herkennen en door haar enthousiasme mee willen doen om de radiokennis te delen met velen.

In 2013 / 2014 heb ik met Berber de RadioDag op de dag van het RadioGala ’s avonds mede vormgegeven en ik durf te stellen dat er geen leukere bijeenkomsten voor en door radiomakers georganiseerd zijn in Nederland dan deze RadioDag, die helemaal Berber’s signatuur draagt. Bij het RadioGala is ze ook na mijn vertrek actief gebleven omdat ze het belang inziet van een goede en onafhankelijke radioprijs in Nederland.”

 

MAMA

familie over Berber Keur (Coeur), DUS

“Berber is gewoon Berber ”

Berber heeft als peuter al de eigenschap om mensen voor zich te winnen. Door haar open blik en enthousiasme naar een ieder die op haar pad kwam, niemand kon om haar heen. Door deze eigenschap heeft zij zich zo ontwikkeld en is ze wie ze is en staat ze waar ze voor gaat. Niks en niemand kan haar van gedachten doen veranderen, wanneer ze ergens is ingedoken dan gaat ze ervoor.  Berber is een sociaal persoon maar is met name geïnteresseerd in werk.